Czyli co? Znaczy że jak projekt jest młody to nie można go reklamować czy nawet polecić?
Raczej dział "Programy logujące" jest działem o programach logujących do których ten program należy więc szukasz problemu proszę Pana tam gdzie go nie ma.
Tak strona jest po rosyjsku, ja tez rosyjskiego nie znam a spokojnie poradziłem sobie z jego instalacją, ba nawet pisałem z jego autorem.
Moim zdaniem każdą fajną inicjatywę warto przedstawić mimo że zainstaluje go kilka procent społeczności krótkofalowców. I nie każdy musi sobie poradzić z jego instalacją czy wiedzieć co to github/gitlab. Ale raczej jak ktoś będzie chciał go zainstalować ale nie będzie umiał to wierzę w inteligencję ludzi na tyle że zadadzą pytania czy poproszą o pomoc.
A moim zdaniem głupotą było by ukrywać takie projekty tylko dlatego że strona jest po rosyjsku... No bądźmy poważni. Szczególnie że sam program jest po Angielsku/Rosyjsku i na tyle prosty że każdy sobie z obsługą poradzi. Jednakże masz rację, nie jest to program który każdemu będzie pasował ale tak samo jak hrd, cqrlog, xlog, logger32 i inne. Ważne że jest wybór i każdy znajdzie coś dla siebie.
I tak to jest informacja dla krótkofalowców, nie wszystkich ale części na pewno. I na pewno dla części będzie to informacja bardzo interesująca.
Pozdrawiam