Heh, a jednak mi się udało spełnić "wyborczą kiełbasę" nawet nie będac w Prezydium
Trzeba by trochę linki zaktualizować, ale ja przeczytałem, co obiecałem, nie na 100% jest zrobione, ale dopiero 2 lata, a międzyczasie zostały zrobione nieprzewidziane przez "kandydata" rzeczy.
A prace trwają. Widoczne prace. Miło się czyta te stare podśmiechujki teraz (bo mam kopie dysput z różnych miejsc). Dobrze, że w GKR byłem tylko pół godziny, bo by mi RATE tego co się udało spadł do żałosnej wartości (dzieli się chyba przez uczestników, a mnoży przez czas "działania").
Do zobaczenia jutro na SN0HQ, dzięki za pomoc w logSP, informatyzacji i koordynacji, unowocześnieniu i ułatwieniu organizowania zawodów SP, oraz wskazówki dotyczące przeprowadzenia SP DX CONTEST
, jestem z Krzysiem UUU umówiony, żeby zaraz potem szybko zrobić rozliczenie SP DX RTTY. Serdeczne dzięki bo sam bym nie dał rady tego ogarnąć tak, żeby odbiorcy byli zadowoleni, bo wróżką nie jestem. Największe podziękowania dla troli, które są świetnym kontrastem i nie muszę się lansować specjalnie.
Konsekwentnym trzeba być i nie poddawać się. Frontem do klienta nie d...
Czego życzę tej bezużytecznej połowie z Was (bo druga połowa dawno wkręcona w robotę wspólną haha).